Polivitamin 100gr

Polivitamin 100gr

Marka : Biyoteknik
Fiyat : ₺20,00

Vitamin A, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin C, Vitamin K3, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B6, Vitamin B12, Ca-D-Pantothenate, Niasin, Biotin, Folik asit içerir.

Polivitamin, özellikle civciv, piliç ve tavuklarda vitamin eksikliklerinin önlenmesi ve tedavisi için ayrıca beslenmede vitamin ilavesi olarak kullanılır. İçme suyu ile verilmesi tavsiye edilir. İçindeki stabilize edilmiş vitaminlerin yüksek kalitesi ve büyük bir dikkatle kontrol edilmeleri Polivitamin ’i kümes hayvanlarında kullanılan seçkin bir vitamin karışımı durumuna getirmiştir. İleri derecede konsantre olan bu formülasyon suda kolaylıkla çözünür ve dağılır. Böylece çeşitli durumlarda kolaylıkla kullanılabilir. Polivitamin ’in sürekli olarak ya da zaman zaman kullanılması şu faydaları sağlar.

Civciv ve piliçlerin gelişmelerini en yüksek düzeye çıkarır. Yemden yararlanmayı arttırır ve canlı ağırlık artışını hızlandırır. Piliçleri çabuk yumurtaya getirir. Tavukların yumurta verimini arttırır. Yumurta kalitesini yükseltir. Damızlık tavukların kuluçkaya elverişli yumurta vermesini sağlar. A vitamininin yüksek konsantrasyonda oluşu, yumurta sarısının daha sarı yapar ve böylece satış için yumurtayı daha elverişli hale getirir. Kümes ve çiftlik hayvanlarında beslenme yetersizliklerini önler, tedavi eder. Enfeksiyon ya da parazitlere bağlı hastalıkların hızlı ve başarılı tedavisine yardımcı olur. Polivitamin ‘in rutubet geçirmeyen ambalajlar içinde bulunması, bileşimindeki etkin maddelerin depolanma süresince stabil kalmasını sağlar. Vitaminlerin yüksek miktarlarda buluşunun, ilacın küçük dozlarda kullanılmasına imkan vermesi, içme suyunun borular vasıtasıyla dağıtıldığı sistemlerde tıkanmalara yol açmaz. Aynı zamanda ilaç ve su miktarını orantılı olarak düzenleyen otomatik sistemlerde de kullanılabilir.

DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR