Seachem Flourish Iron 500 ml

Seachem Flourish Iron 500 ml

Marka : Seachem
Fiyat : ₺175,05
​Seachem Flourish Iron 500 ml

Seachem Flourish Iron, bitkilere demir takviyesi için önerilir.Demir vitamini hareketsiz bir vitamindir. Bu ne demek diye düşünecek olursanız; Bitkilerin demiri eski yapraklardan yenilerine yönlendiremediği anlamına gelir. Bu nedenle, yeni veya genç yapraklarda ilk olarak eksiklik belirtileri ortaya çıkar. Bitkiler klorofil üretmek için demir kullandıklarından, demir eksikliği kloroz ile sonuçlanır veya genç yaprakların sararmasıyla sonuçlanır. Saplar da kısa ve ince görünebilir. Eksiklik şiddetli ve uzamış ise, her yeni yaprak, önceki yapraktan daha açık renkte ortaya çıkar.

Flourish Iron yüksek konsantre (10,000 mg / L) demir içeren bir glikonat takviyesidir. Bitkiler çok daha kolay bir şekilde Flourish Iron'dan faydalanabilmektedirler, çünkü demir içeren demir glukonat zaten demir formundadır, bu yüzden onu azaltan enerji harcamazlar. Diğer üreticilerin ne kadar samimi olduklarına rağmen, glikonat bitkilere veya balıklara zararlı değildir. Aslında, demirli glukonat, nispeten daha zayıf demir-glukonat bağına ve demir-EDTA bağlanmasına bağlı olarak demir-EDTA'dan ziyade yaprak yemine daha uygundur. Ek olarak, demirli glukonat, bir karbon kaynağı olmanın ilave avantajına sahiptir.

Kullanım Şekli
Her 200 Litre için 1 kaptan (5 mL) kullanın veya yaklaşık 0.10 mg / L demir bulundurmak için gerektiği gibi kullanın. Daha küçük dozlar için, her başlık parçasının yaklaşık 1 mL olduğunu unutmayın. Seachem MultiTest kullanın: Demir konsantrasyonlarını izlemek için demir test kiti. Hızlı kullanımdan dolayı 30 dakika içinde test edin. Demir eksikliği (genellikle yeni büyüme görülür) işaretleri ile mücadele etmek için gerekli olan: damarlar arasında doku kloroz (sararma) ve kısa ve ince gövdeli.

Özellikler
Yüksek konsantre sıvı (10,000 mg / L)
Demir vitamini içeren glikonat demir

Uyarılar
Ciddi göz tahrişine neden olur. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Cilt ile temasından sakının. Cilt yanıklarına neden olabilir. Uygun eldiven giyin.
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR