Seachem Reef Dip 250 ml

Seachem Reef Dip 250 ml

Marka : Seachem
Fiyat : ₺231,84
​Seachem Reef Dip 250 ml

Seachem Reef Dip, yüksek konsanstre mercan dezenfektanı. Akvaryuma yeni bir mercan eklemeden öncede kullanılabilir. Elemental iyot kompleksi mercanları dezenfekte eder.

Seachem Reef Dip, mercanları güvenli ve nazik bir şekilde dezenfekte etmek için koruyucu bir balçık kat halinde komplekslenmiş elementel iyot içerir. Bakterilere, mantarlara ve protozoalara karşı etkilidir. Profilaktik olarak (hastalığın kanıtı olmadan) veya hastalıklı örnekleri çözmek için kullanılabilir. Sert ve yumuşak mercanlarla kullanmak için güvenlidir. Anemon ve polipler için de güvenlidir. Reef Dip, iyotu enfekte olmuş bölgeyle uzun süre temasta tutan mercanı kapsayan koruyucu bir balçık kat kompleksi sağlar.

Kullanım Şekli
Akvaryumda kullanmayın. Ayrı bir kapta kullanın. Kaynak akvaryumdan daldırma için uygun bir kaba 4 Litre su alın. 5–10 mL (1–2 kap) Reef Dip  ekleyin ve karıştırın. Mercan örneğini, sorunun ciddiyetine bağlı olarak, 15 ila 30 dakika boyunca daldırın. Çok ağır vakalarda, çift doz kullanılabilir. Berrak ve erişilebilir lezyonlarda, daldırma konsantresi daldırmadan hemen önce lezyonlara boyanabilir. Aşırı incelme gibi olumsuz reaksiyonların kanıtı için tedavi sırasında canlıları gözlemleyin.
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR