Söll Aquamarine Nitrate Remover 120g

Söll Aquamarine Nitrate Remover 120g

Marka : Söll
Fiyat : ₺204,65
Söll Aquamarine Nitrate Remover 120g

NİTRATA KARŞI UZUN SÜRELİ AKTİF

Ko-substrat ve mikrobiyolojik kolonizasyon alanı
Kullanıma hazır örgü çanta sayesinde doğrudan filtreye yerleştirildi
Az su değişimi

Nitrat ayrışmasına, oksijensiz (anoksik) koşullara dayanan denitrifikasyon bakterileri neden olur.Bu koşullar geleneksel filtrelerde oluşturulamaz, bu yüzden suda çok fazla nitrat olmasına neden olur.Olumsuz sonuçlar: yosun büyümesinin artması ve akvaryum sakinlerinin hastalıklarına karşı artan duyarlılığı.

Aquamarin NitratRemover akvaryumda doğal nitrat azaltımı için bir çözümdür.Patentli filtre ortamı, oksijen içeren ve oksijen içermeyen bölgeleri olan biyofilmler olarak adlandırılan, belli bir derinliğe sahip bakteriler katmanları oluşturabilir.

Aquamarin NitratRemover , iki farklı hızla parçalanan biyopolimerden (polihidroksibutirik asit ve polikaprolakton) oluşur: yavaşça bozunan bir taşıyıcı malzeme ve daha hızlı ayrışan bir karbon kaynağıİkincisi, mikroorganizmalara kendi metabolizmaları için besin (yardımcı substrat) olarak hizmet eder.Tüketim yoluyla, granül yüzeyinde gözenekler oluşur,  bu şekilde daha büyük hale gelir ve mikroorganizmalara ek bir kolonizasyon yüzeyi sunar. Ko-substrat ve kolonizasyon yüzeyi, bir oksijen gradyanının hakim olduğu güçlü bir biyofilm oluşmasına izin verir.Derinlemesine, denitrür edici mikroorganizmalar oksijen bakımından fakir ve dolayısıyla özellikle elverişli yaşam koşulları bulurlar.

Aquamarin NitratRemover böylece akvaryumda bulunan denitrifiers biyokütle ve metabolik performansını artırır.100 g aquamarin NitratRemover, ek olarak 30 g’a kadar nitratı azaltır ve böylece uzun vadede daha iyi su kalitesine katkıda bulunur.Su değişiklikleri daha az sıklıkta akvaryum sakinleri üzerindeki stresi azaltır.

Aquamarin NitratRemover birbirine yapışmaz ve bu nedenle pratik örgü torbada doğrudan kullanılabilir.

Ekstra ipucu :  Aquamarine BioStabil  aquamarin NitratRemover etkinliğini arttırır.

Uygulama ve Dozaj

Net torbayı filtreye yerleştirin. Nitrat içeriğine ve su hacmine bağlı olarak, aquamarin NitratRemover zamanla tamamen azalır.6 ayda bir yenileyin.
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR