Söll Nitrate Remover 120g

Söll Nitrate Remover 120g

Marka : Söll
Fiyat : ₺245,58
Söll Nitrate Remover 120g

NİTRATA KARŞI UZUN SÜRELİ AKTİF

Ko-substrat ve mikrobiyolojik kolonizasyon alanı
Kullanıma hazır örgü çanta sayesinde doğrudan filtreye yerleştirilir
Az su değişimi sağlar
Karbonat sertliğini arttırır.

Nitrat yıkımının bozulması, oksijensiz (anoksik) koşullara bağlı olan denitrifikasyon bakterilerinden kaynaklanır. Bu koşullar, genellikle suda çok fazla nitrat olan geleneksel filtrelerde oluşturulamaz. Olumsuz sonuçlar şunlardır: akvaryum sakinlerinin artan duyarlılığı yanı sıra alg artışı.

NitratRemover , akvaryumdaki doğal nitrat azaltımına verilen cevaptır. Patentli filtre ortamı, oksijen içeren ve oksijen barındırmayan bölgeleri olan biyofilmler olarak bilinen belli bir derinliğe sahip bakteri katmanları oluşturabilir.

NitratRemover, hızla bozunan iki biyopolimerden (polihidroksibutirik asit ve polikaprolakton) oluşur: yavaşça bozunan bir taşıyıcı malzeme ve daha hızlı ayrışan bir karbon kaynağı. Sonuncusu mikroorganizmaları kendi metabolizmaları için gıda (yardımcı substrat) olarak kullanır. Tüketim yoluyla, gözenekler daha büyük hale gelen ve mikroorganizmalar için ek kolonizasyon alanı sağlayan granüler yüzey üzerinde oluşur. Ko-substrat ve kolonizasyon alanı, bir oksijen gradyanının önlendiği güçlü bir biyofilm oluşmasına izin verir. Derinlemesine denatüre edici mikroorganizmalar düşük oksijen ve dolayısıyla özellikle elverişli yaşam koşulları bulurlar.

NitratRemover , akvaryumda bulunan denitrifierin biyokütle ve metabolik aktivitesini arttırır. Daha yumuşak biyopolimer bileşeni daha hızlı bozulduğundan NitratRemover yapışmaz. Granülatın taşınması gerekmemektedir, ancak pratik örgü torbada doğrudan kullanılabilir.

100 g NitratRemover , 30 g’a kadar nitratı takviye etmek için kullanılır, böylece uzun vadede daha iyi su kalitesine katkıda bulunur. Su değişiklikleri daha az gerekli hale gelir ve bu da akvaryum sakinleri üzerindeki stresi azaltır.

NitratRemover böylece suyun karbonat sertliğini (KH) arttırır.

Ekstra ipucu: BioBooster aktif denitrifikasyon ajanları içerir ve nitrat gidericinin etkinliğini arttırır.
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR