AllDay All-dermacare Dog 2 ml 1-10Kg

AllDay All-dermacare Dog 2 ml 1-10Kg

Marka : ALLDAY
Fiyat : ₺31,11

Bileşimi:Açık sarı renkli çözelti 1 ml. de 0,460 g palmorasa yağı ihtiva eder. 

Özellikleri:Urünün formülünde bulunan palmorasa yağı cymbopogon martii bitkisinden elde edilir. Alternatif tedavide kullanılan palmorasa yağı nemlendirici özelliği ile köpek ve kedilerin cilt ve tüylerinin sağlıklı ve parlak olmasını sağlar. Cildin doğal yağ dengesini korur. Derideki yara ve eziklerin tedavisine yardımcı olur. Pire, Kene ve Bitlerden ileri gelen cilt tahrişlerini giderir. 

Kullanım Sahası:Cildin doğal yağ dengesini korumasına, derideki yara ve eziklerin tedavisine yardımcı olur. Pire, kene ve bitlerden ileri gelen cilt tahrişlerini giderir. 

Kullanım Şekli ve Dozu:Dik vaziyette duran kedi ve köpeğin omuzları arasındaki tüyler derisi görülecek şekilde açıldıktan sonra, tüpün ağzı deriye değecek şekilde omuzlarının arasına ve sırtına eşit miktarda boşaltılır. Uygulama gerekirse 15 gün sonra tekrarlanabilir. 

Genel Uyarılar:Ürünü yiyecek, içecek ve yem maddelerinden uzakta saklayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz.8 haftadan küçük hayvanlarda kullanmayınız.

 Muhafaza Şartları ve Raf Omrü:Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığında bırakmayınız. Dondurulmamalıdır. Raf ömrü imal tarihinden itibaren 2 yıldır.

DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR