Biofarm Z-Stones 1000 ml

Biofarm Z-Stones 1000 ml

Marka : Reeflowers
Fiyat : ₺71,75
​Biofarm Z-Stones 1000 ml

• FAYDALI BAKTERİ POPULASYONUNU ARTTIRIR

• AMONYAĞI, ORGANİK VE KİMYASAL ATIKLARI GİDERİR

ReeFlowers Biofarm Z-Stones, volkanik lavların deniz suları ile reaksiyona girmesi sonucu oluşmuş doğal zeolite taşıdır. Mikro gözenekli yapısı nitrat ve fosfat tüketen faydalı bakteriler için uygun yaşam alanları sağlar ve bakteri popülasyonunun arttırır. Biyolojik filtrasyonu güçlendirir, doğal yaşam ortamının oluşturulmasına yardımcı olur.

Eklenmesinden itibaren ortalama 1 ay süreyle, yem artıkları, dışkı, vb. kalıntıların çürümesi ve suda çözünmesi sonucu oluşan amonyak, hidrojen sülfat ve benzeri toksik maddeleri hapseder, bulundukları sistemden uzaklaştırır. Sudaki partikülleri tutar, suyu berraklaştırır. Kokuyu önler.

Balıkların nakliyesi sırasında oluşan amonyağı azaltarak nakliye esnasındaki kayıpları azaltır.

KULLANIM TALİMATI

Medya reaktörü içerisinde, dış filtrede veya ürün ile birlikte verilen kese içerisinde su geçişinin hızlı olduğu bir bölümde kullanılmalıdır.

Ortalama yükte bir akvaryum için 100 lt’ye 240 ml (~200 gr) ReeFlowers Biofarm Z-Stones eklenmelidir. Eklenen miktar canlı yükünün ağır olması durumunda tavsiye edilenin 2 katına, nakliye esnasında 3 katına kadar arttırılabilir.

Tatlısu akvaryumlarında, 3 ayda bir sudan çıkartılmadan kullanıldığı akvaryumun suyu ile durulanarak 3 yıl süreyle kullanılabilir.

Tuzlusu akvaryumlarında kullanıldığında veya tatlısu akvaryumlarında amonyak gidermek için kullanıldığında, her ay yenilenmesi gerekir.

Ölçek kabı hacmi = 20 ml
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR