Biyo Avit-K

Biyo Avit-K

Marka : Biyoteknik
Fiyat : ₺40,02

  • 1 ALANA 1 BEDAVA


BiyoTeknik Biyo Avit-K İçme Suları İçin Vitamin Tamamlayıcı Yem

 

Kullanım Sahası ve Amacı:

Biyo AVİT-K civciv, piliç, tavuk, hindi ve diğer kümes hayvanlarında içme sularına, süt emme devresinde bulunan kuzu, buzağı, oğlak, dana ve tayların süt veya içme sularına katılmak üzere hazırlanmış, Vitamin A ve K, vitaminlerinin eksikliğini gideren bir tamamlayıcı yemdir.

 

 

Vitamin A: Göz, deri ve kemiklerin sağlıklı olmasını sağlar. Erkek ve dişi hayvanların normal üreme döngülerini ve döllenme fonksiyonları için gerekli bir vitamindir. Yavruların gelişip büyümelerine olumlu etki yapar. Kanatlılarda  yumurta üretimini ve kuluçka verimini artırır. Epitel dokuların normal yapılarını korumasına, tüm mukoza (iç derinin) yüzeylerini örten hücrelerin direncinin artırılmasına bağlı olarak bağışıklık sistemini güçlendirir.

Vitamin K: Kanın pıhtılaşma süresini kısaltarak kanama problemini önler. Kalsiyumun vücuttan atılımını engelleyerek kemik yapının kuvvetlenmesine yardımcı olur.

 

 

Kullanım Şekli:

* Civciv, piliç, tavuk, hindi ve diğer kümes hayvanlarında 400 Litre içme suyuna 100 Gram (1 poşet) veya 1 teneke (20 Lt) içme suyuna 1 tatlı kaşığı (4 Gram) ilave edilir.

* Çevredeki olumsuz şartlara uyum sağlamaları isteniyorsa 200 Litre içme suyuna 100 gram (1 poşet) veya 1 teneke (20 Lt) içme suyuna 2 tatlı kaşığı (8 Gram) ilave edilir.

* Kuzu, oğlak, buzağı, ve danalarda 10 adet kuzu ve oğlak için günde 1 tatlı kaşığı (4 gr), 2 adet buzağı için 1 tatlı kaşığı (4 gr) 5-10 litre süt veya suyuna ilave edilir.

* 10 adet dana, taya 5-10 litre suyuna 2 tatlı kaşığı (8 gr)

 

 

Ham Protein %0,2

Ham Kül %0,5

Yağ %2,3

DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR