Crystalpro Lagoon Reef Salt Mix 22 Kg

Crystalpro Lagoon Reef Salt Mix 22 Kg

Marka : Crystalpro
Fiyat : ₺772,93
​Crystalpro Lagoon Reef Salt Mix 22 Kg

Mercanların yoğun olarak geliştiği tropik denizlerin sığ kıyıları olan lagünlerdeki su parametreleri ve mineral yoğunluğu referans alınarak formüle edildi. Özellikle sps, lps ve soft mercan türlerini bulunduran akvaryumlar için ideal su değerlerini sağlar. Hem sert mercanlardaki iskelet gelişimi hem de yumuşak dokulu mercanların polip büyümesi için gereken mineral oranlarına sahiptir. Magnezyum, kalsiyum ve karbonat başta olmak üzere tüm minerallerin doğru oranlarda olması suyun alkalinite ve ph dengesi için önemlidir. Lagoon salt mix bu dengeli karışımın eşsiz örneğidir. Makro minerallerin yanında önemli iz elementler olan içeriğindeki stronsiyum, bor, flor, iyot, demir, manganez, çinko, bakır, molibden ve kobalt sayesinde mercanlardaki doğal renkleri ortaya çıkarır.

Tüm minerallerin homojen karışımı titizlikle uygulanan mikronize mikserlerleme prosesiyle sağlanmaktadır.

Lagoon salt mix içeriğindeki mineral tuzları vakumlu fırınlama yöntemiyle kurutulduğu için mükemmel akışkanlığa sahiptir. Ambalajı açık bırakılmadığı sürece tazeliğini uzun süre korur.

6, 12 ve 22kg lik ambalajda satışa sunulmaktadır. Yaklaşık 36gr Lagoon salt mix bir litre suda 1025 yoğunluk sağlar. Daha fazla veya az yoğunluk için miktarı değiştirebilirsiniz.

RO suda veya klordan arındırılmış musluk suyunda kullanılabilir. Su sertliği sadece tuzun erimesini biraz geciktirir.

Tuzlu su hazırlığı için öncelikle kova içerisine suyu koyunuz, ardından tuzu yavaşça dökerken karıştırınız veya sirkülasyon motoru kullanınız. Yarım saat ile bir saat arasında su berraklaşacaktır. Berraklaşan suyu akvaryumda kullanabilirsiniz. Tuzlu suyun tam değerlerinin oturması 24 saati bulabilir. Tavsiyemiz bir gün dinlendirilmesidir.
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR