Effective Conditioner 3000 ml

Effective Conditioner 3000 ml

Marka : Reeflowers
Fiyat : ₺372,43
​Effective Conditioner 3000 ml

ReeFlowers Effective Conditioner, akvaryum suyunuzun değişimlerinde, canlılarınızın nakliyesinde, ilaç tedavisi sonrasında veya suda zamanla biriken klor, kloramin, arsenik, siyanür, bakır gibi toksik elementlerin ve diğer ağır metallerin temizlenerek suyunuzun yenilenmesinde kullanabilirsiniz.  

ReeFlowers Effective Conditioner, beslediğiniz canlıların hücre gelişiminde son derece etkilidir, özellikle mukoza tabakasını güçlendirir, çok daha sağlıklı ve hızlı büyüme sağlar. Canlıların akvaryumunuza adaptasyonuna yardımcı olur ve stresi azaltır. 

Ortalama yoğunlukta bir akvaryum için her 100 L için haftalık 2 ml kullanılması tavsiye edilir. ReeFlowers Effective Conditioner, su değişimlerinde 100 L musluk suyuna 10 ml eklemeniz yeterlidir. 

Deniz akvaryumlarında musluk suyu kullanılması tavsiye edilmez. Reverse Osmos veya içme suyu ile hazırlanan her 100 L su için 2 ml kullanılması yeterlidir. İlaç tedavisi sonrasında ve/veya suya herhangi bir toksik madde karışması gibi acil durumlar için 100 L suya günlük 20 ml' ye kadar ReeFlowers Effective Conditioner eklemeniz sorun teşkil etmeyecektir.
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR