Royal Canin Siamese Siyam Kedilerine Özel Kuru Mama 2 Kg
Royal Canin Siamese Siyam Kedilerine Özel Kuru Mama 2 Kg

Royal Canin Siamese Siyam Kedilerine Özel Kuru Mama 2 Kg

Fiyat : ₺473,33

Royal Canine Siamese Özel Irk Kedi Maması 2 Kg

Siyam kedisinin zarif hatlarının korunması için yüksek kaliteli proteinler açısından zengin olan Siamese formülü bu zarif kedinin deri, tüy ve sindirim sağlığının korunmasına yardımcı olur. 12 aylık ila 12 yaş arası Siyam kedilerine yöneliktir.

  • Yavaş yutma hızına göre adapte edilmiş özel mama tanesi biçimi
  • Uzun ve kaslı vücut biçiminin korunmasına yardımcı olur
  • Sindirim sağlığını destekler
  • Deri ve tüy sağlığını korur

Siyam kedisinin özel çene yapısı

Özel olarak tasarlanmış tüp şeklindeki bu mama, dar ve uzun Siyam kedisi ağzının kavraması açısından rahattır. Bu özel mama gıda alımı oranını azaltmaya yardımcı olmak için çiğnemeye teşvik eder.
Zayıf kaslı vücut

Artırılmış protein düzeyi (%38) ve orta düzeydeki yağ (%16) uzun, narin ve kaslı bir vücut muhafaza etmeye yardımcı olur. Sağlıklı yağ metabolizmasıyla ilgili olan L-karnitin ile zenginleştirilmiştir

Uriner sistem sağlığı

Yetişkin bir kedinin üriner sistem sağlığını korumaya yardımcı olmak için dengeli mineral miktarı ile formüle edilmiştir.
Sindirim sağlığı

Bağırsak florasındaki dengeyi desteklemeye yardımcı olmak üzere yüksek derecede sindirilebilir protein (L.I.P.*) ve prebiyotikler. *Çok yüksek sindirilebilirliği nedeniyle seçilmiş protein.

Özel formül

Özel formül - Omega 6 yağ asidi & L-karnitin

L-karnitin

Yağların daha iyi metabolize olması için L-karnitin ile zenginleştirilmiştir.

Sağlıklı ve parlak tüy

Sağlıklı deri ve parlak tüyleri korumaya yardımcı olmak üzere özel amino asitler, vitaminler, Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri.

Kibar ve akıllı

Uzun ve ince gövde Renkli yüz ve patiler Koyu mavi badem gözler

çilmiş protein.

BİLEŞİM: kurutulmuş kümes hayvanları proteinleri, bitkisel protein izolat*, mısır, buğday, hayvansal yağlar, mısır gluten, pirinç, hidrolize hayvansal proteinler, pancar küspesi, mineraller, balık yağı, mayalar ve ilgili parçalar, frukto-oligo-sakkaritler, soya yağı, hidrolize maya (mannan-oligo-sakkarit kaynağı), hodan yağı, kadife çiçeği özü (lutein kaynağı). İLAVELER (her kg için): Beslenmeye dayalı ilaveler: Vitamin A: 31000 IU, Vitamin D3: 800 IU, E1 (Demir): 38 mg, E2 (Iyot): 3,8 mg, E4 (Bakır): 12 mg, E5 (Manganez): 50 mg, E6 (Çinko): 150 mg, E8 (Selenyum): 0,08 mg, L-karnitin: 50 mg - Teknolojik ilaveler: Sedimanter kökenli klinoptilolit: 10 g - Koruyucular - Anti- oksidantlar. ANALİTİK BİLEŞENLERİ: Protein: %38 - Yağ: %16 - Kül: %7,7 - Diyetsel lif: %1,4 - Her kg için: Omega 6 yağ asitleri: 37,7 g - Omega 3 yağ asidi: 7,9 g. BESLENME TALİMATI: tabloya bakın. Parti kodu, tescil numarası ve son kullanma tarihi için, ambalajin üzerine bakınız. Serin ve kuru bir yerde saklayınız. 

DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR