Seachem Meridian Aragonit Akvaryum Kumu 9 Kg

Seachem Meridian Aragonit Akvaryum Kumu 9 Kg

Marka : Seachem
Fiyat : ₺327,75
​Seachem Meridian Aragonit Akvaryum Kumu 9 Kg

Seachem Meridian, Tüm deniz, resif ve tropikal akvaryum türleri için doğal aragonit Kalsiyum ve alkaliliğin dengelenmesinde yardımcı olur. Tropikal akvaryumlar da yüksek pH düşüşlerini önlemeye yardımcı olur.

Seachem Meridian, tüm resif ve deniz akvaryumları için tamamen doğal bir oolitik aragonit substrattır. Meridian, resif akvaryumu için birinci sınıf aragonit substrattır. Tane büyüklüğü (oldukça düzgün bir 0.25 - 0.50 mm), resif sakinleri için idealdir ve kimyasal bileşimi, büyük pH düşüşlerini önlerken kalsiyum ve alkaliniteyi dengelemeye yardımcı olacaktır.

“Canlı” olma koşulu altında pazarlanan rakip “ıslak” ürünlerden farklı olarak, Meridian kuru satılır, bu nedenle gereksiz sular için değil yalnızca kum için ödeme yaparsınız. Bu ürünler, aslında yalnızca genel bakteri içerdiklerinde canlı, mikroskopik canlılar içerdiklerini belirtir. Kuru veya ıslak, mevcut her substratta bakteri vardır. Yeni bir sistem için akvaryum döngü süresini kısaltmakla ilgileniyorsanız, o zaman Seachem Stability'nin kullanılması daha uygun olacaktır.
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR