Seachem Ph Alert

Seachem Ph Alert

Marka : Seachem
Fiyat : ₺318,00
​Seachem Ph Alert

Seachem pH Alert, akvaryuma yerleştirilecek veya pH'ı sürekli olarak izleyecek ve filtreleyecek şekilde tasarlanmış benzersiz bir renk cihazıdır. Bir sensör, 5.4 ve 8.0 arasında pH seviyelerinde kayarken sizi uyarmak için tersine döner. Test yok, şerit yok, sadece sabit okumalar.

pH Alert, rakip ürünlerden 4 kat daha uzun ömürlüdür. pH Alert ayrıca rakip ürünlerin neredeyse yarısıdır (1.5 "x 2.5"). Küçük, açık ve göze batmayan, bu nedenle akvaryumunuzun görüşünden uzaklaşmayacaktır.

Kullanım Şekli
PH Alert'i akvaryumda veya filtrede herhangi bir yerde görünür bir yere koyun. Bu kadar kolay. Hiçbir kimyasal madde veya test prosedürü gerekli değildir. İlk kez hizmete girdiğinde, yanıt süresi yaklaşık 30 dakika olacaktır. Daha sonra, pH kaymaları on dakika içerisinde kaydedilecektir.

Temiz, yumuşak bir malzeme ile yosun çıkarmanın ötesinde bir özen gerekmez. Sensöre parmakla dokunmaktan kaçının, çünkü cilt yağları ona zarar verebilir. Sensörü temizlemek için çamaşır suyu, sabun, deterjan veya sert nesneler kullanmayın. Bazı boya ilaçları sensörü değiştirebilir. Maksimum hassasiyet için, ünite doğal gün ışığı veya gün ışığı simüle ışığı altında okunmalıdır.

Özellikler
Seachem gelişmiş sensör teknolojisi.
Tatlı sudaki pH'ı sürekli olarak takip etmenize olanak sağlar.
Test yok, şerit yok.
Rakip ürünler kadar 4 kat daha uzun ömürlü
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR