Söll Bio Booster 250 ml

Söll Bio Booster 250 ml

Marka : Söll
Fiyat : ₺188,26
Söll Bio Booster 250 ml

ETKİLİ NİTRAT DÜŞÜRME

Doğal denitrifiers ile bakteri kültürleri
Kirleticilerin hızlı biyodegradasyonu
Bazdaki ve filtredeki organik çamurları azaltır
Alg büyümesinin biyolojik önlenmesi

Kalıntılar, balık pisliği, vb. – bir akvaryumun biyolojik dengesinin temel bileşenleridir. Kirletici maddelerin bozulmasından sorumlu olan, esas olarak akvaryumun katı yüzeylerine ve filtreye oturan mikroorganizmalardır.

Farklı mikroorganizma türleri arasında dinamik bir yer değiştirme rekabeti vardır, çünkü her bir nüfus mümkün olduğu kadar büyük olmak ister. Özellikle suda çok fazla nitrat varsa, alg gelişimi teşvik edilir ve flora ve fauna zarar görebilir. BioBooster’da bulunan milyarlarca aktif nitrit ve denitrifier (1 x 10 8 / ml = 100 milyon / ml) sudaki çok yüksek nitrat konsantrasyonlarını etkili bir şekilde ve çok kısa bir sürede azaltır.

BioBooster akvaryum filtrelerinde çalışma süresini azaltır, anında biyolojik aktivite sağlar ve akvaryum filtrelerinin ömrünü uzatır. Her akvaryum filtresi için de idealdir.

Uygulama: Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Her su değişiminden sonra veya yeni bir akvaryum filtresinin girişini desteklemek için ideal şekilde uygulanır. Doğrudan akvaryuma uygulayın.

Dozaj: 100 litre su için 10 ml BioBooster .

3 hafta boyunca yeni bir tank çalıştırırken , 100 ml fo suya 20 ml BioBooster ekleyin .
DetailBlock
  • 99₺ ve üzeri

    Kargo Ücretsiz!

  • Kredi Kartına

    9 Taksit

  • %100

    Orijinal Ürün

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR